Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, celi gri tonlarından biridir. Bu renk son radde modadır. Özellikle salon ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası karınin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve fotoğraf galerisini kötüdaki irtibatdan görebilirsiniz.

Beyaz duvarlarla evet da sarı veya kızıl kabilinden başka örtüsüz renklerle kontrast oluşturmadığı dâhilin odanın henüz heybetli görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok nurlu sıfır derin renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yaratmak yürekin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Har renk tonları rahatlığı simgeleme paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı evet.

Evinizde salim bir yansıma peyda etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri bulunan ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen felek mavisinden koltuk alabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev bark dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile kusursuz bir mutabakat katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile antrasit gri boya döşemenize olanak tanılamar.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası yahut akak antrasit duvar boyas odası kabil ana mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve vesair tezyinî unsurlarla kolaylıkla harmoni esenlar.

Nitelikli bir boya seçimi ve hakikat yürütüm teknikleri ile bu şahane duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve yapmacık bir hava yuvarı ilhak yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Habbe iç duvarları haricinde, ofis ve çaldatmaışma sprey boya ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Pak ve ferah bir düzlem hissini en dobra şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Her dilde sırasıyla dundaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya mirlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Yaşam alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri beyninde mahal düz koridorlar habbe atmosferinde berenarı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi oldukça sağlıklı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page